7 dagen per week 9:00-21:00 06-13225783 info@puurentertainment.nl

Komt er een super mooie en gezellige Sinterklaas bij u langs?

Bent u op zoek naar een Sinterklaas die er niet alleen professioneel uitziet maar het bezoek ook op een leuke manier invult? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze personages dragen kwalitatief hoogwaardige kleding en zijn professioneel gegrimeerd. Hierdoor zijn ze bijna niet van de landelijk bekende personages te onderscheiden.

Wenst u een professionele invulling van het Sinterklaasfeest van bijvoorbeeld uw bedrijf, winkelcentrum, school of buurtvereniging?

Van alleen een bezoek van de Sint en zijn Pieten tot een volledig verzorgde show inclusief voorprogramma, al uw wensen zijn bespreekbaar en onze mogelijkheden zijn groot.

Zo kunnen wij het voorprogramma laten verzorgen door ons of heeft u misschien liever een gezellige Clown die de kinderen en hun ouders alvast opwarmt voor het bezoek van Sinterklaas?

Om het geheel compleet te maken kunnen wij op verzoek een klein presentje voor u verzorgen.

Kortom, u geeft ons uw wensen door en wij zorgen dat u een fantastisch Sinterklaasfeest zult beleven!

Bedrijven, Instellingen, etc…

Bedrijven kunnen het hele jaar door boeken en daarbij bieden wij een compleet voorprogramma met de komst van Sinterklaas en zijn Pieten van in totaal van 1.30 a 1.45 uur.

Bedrijven kunnen zowel telefonisch op Tel: 06-13 22 57 83 alsmede via het contactformulier een offerte bij ons opvragen.

Complete Sintshow vanaf € 995,- 1 uur Sinterklaas en 2 Pieten € 300,00 exclusief Btw (inclusief ongeveer 60 km reiskosten)

Particulieren:

Voor Particulieren zijn wij echter alleen telefonisch te boeken vanaf oktober 2019.

Particulier tarief is € 70,00 voor 30 minuten die contant afgerekend wordt met ons bezoek.

Langer dan 30 minuten op aanvraag

Voor overige particuliere prijzen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Op e-mail wordt niet gereageerd.