7 dagen per week 9:00-21:00 06-13225783 info@puurentertainment.nl

Professionele Scare Acteurs voor Halloween activiteiten

Halloween wordt steeds populairder in Nederland en waait daarom dan ook steeds meer over uit Amerika waar dit feest al jaren wordt beleeft!

Enge Creepy mensen, eng decor, Spooky muziek, rook en spannende tijden beleeft u met onze Halloween karakters op de foto bijvoorbeeld. ( I.v.m. onze kleine gasten is alles op maat en gebruiken wij geen bloed items)

Wij zetten op spectaculaire wijze het complete Halloween concept bij u neer met alles er op en er aan. Ons 3D decor is dan ook inclusief minimaal 3 Halloween karakters, spanning, muziek, fotoattributen, en nog veel meer. De benodigde ruimte voor ons decor is ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep !

Puurentertainment.nl is uniek op dit gebied en daarom ook voor uw winkelende publiek een zeer geschikt item. In het verleden is gebleken dat wij een groot aandeel in uw te verwachten omzet kunnen zijn.

Neem direct contact met ons op en vraag naar uw mogelijkheden of vul het offerteformulier in.

Bent u nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn?

Neem dan gerust contact met ons op via het offerteformulier en u krijgt alle informatie met de daarbij behorende prijs van ons, die u zeker niet tegen zal vallen.