7 dagen per week 9:00-21:00 06-13225783 info@puurentertainment.nl

HO! HO! HO!

Zoek niet langer naar de gezelligste en één van de meest bijzondere persoonlijkheden van de Decembermaand!

Wij hebben het nu natuurlijk over de Kerstman.

* Niet beschikbaar voor particulieren

Bij ons boekt u de meest charmante, welbespraakte en goed uitziende Kerstman die er op de Noordpool te vinden is! Én hij is te boeken voor elke locatie in geheel Nederland. (m.u.v. de Waddeneilanden)

Ook kan hij met zijn kerstmeisje of Elf uw kerstpakketten bij uw medewerkers thuis bezorgen. Met muziek komen ze aan bij het huis en toveren een glimlach bij uw medewerker op het gezicht. Leuke foto en eventueel een gesproken kerstwens die u ons aanlevert

Of het nu gaat om het uitdelen van attenties in uw winkelcentrum, het opvrolijken van de kerstbijeenkomst op uw bedrijf of een ander bijzonder winterevenement, onze kerstman maakt er iets onvergetelijks van!

Boek ons kleine of grote kerst / winterdecor gelijk mee , of boek onze mooi uitziende kerstmeisjes er ook bij, en u heeft de publiekstrekker in uw winkelcentrum of op uw bedrijf !

Uiteraard bespreken wij vooraf uw wensen om er zeker van te zijn dat het bezoek van de kerstman voldoet aan uw verwachtingen.

 

Video optreden van de Kerstman van Puurentertainment.nl

 

EXTRA MOGELIJKHEDEN

Gezellige kerstkraam met bijvoorbeeld onbeperkt warme chocomelk met wat lekkers uitdelen inclusief bediening en muziek voor een afgesproken periode.

Met de Kerstman op de foto en direct uitprinten én digitale bestanden naar de opdrachtgever (onbeperkt foto’s, exclusief kerstman)

Om het plaatje compleet te maken en u het ultieme kerstgevoel te bezorgen kunnen wij tevens een geheel 3D decor verzorgen inclusief muzikale omlijsting.

Met welke opties u ook onze Kerstman gaat boeken…..

Bij ons krijgt u de Kerstman zoals op de foto’s. Op de foto ziet u één van onze 3D fotodecors. Voor meer informatie over de kerstman en decors kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het formulier