7 dagen per week 9:00-21:00 06-13225783 info@puurentertainment.nl

Photobooth Huren

Photobooth en Entertainment in één Huren?

Vandaag de dag is het vreselijk hip een photobooth neer te zetten.

Maar wij zetten niet zomaar een photobooth neer…… we plaatsen een leuk 3D decor achtergrond of een greenscreen met accesoires , verlichting, muziek (indien gewenst).

4 uur lang maken wij onbeperkt foto`s en printen deze gelijk uit voor uw gasten of klanten. Uw naam of namen, logo, en eventuele ander details kunnen wij vooraf op de foto plaatsen en wordt dan uiteraard meegeprint. Een gezellige gepast geklede begeleider erbij die alles voor u regelt zit inclusief.

Betaalbaar?….. voor een totaalprijs van € 325,00 staan wij 4 uur lang op u feest met onbeperkt foto`s

 

U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om de photobooth te combineren met onze Lakei, de Kerstman, Paashaas of Sinterklaas. Natuurlijk kunt u ook zelf het thema kiezen, zelf uw foto personaliseren met uw naam, logo of ander beeldmerk. U krijgt alle foto`s van de avond nagestuurd via “wetransfer”

Een greenscreen behoort ook tot de mogelijkheden. Met een greenscreen bepaald u zelf het thema van de foto. Bruiloft, verjaardag, verloving, of ander thema is natuurlijk ook mogelijk…

Als u een offerte aanvraagt voor uw photobooth vermeld dan gelijk voor welke gelegenheid het is en hoe lang u het wilt huren? U krijgt van ons altijd een “all in” prijs waar niets meer bijkomt, dus ook geen reis of onkosten. Uitgaan kunt u voor € 325,00 waarbij alleen bij afwijkende of bijzondere wensen een klein bedrag er bij zou komen.

Puurentertainment.nl levert entertainment op maat en compleet om uw feest tot een groot succes te maken.

Denkt u eens aan hoe leuk het is de photobooth te combineren met een leuke “stand” met muziek, een kraam om iets uit te delen, een personage uit ons assortiment, een 3D decor voor pasen, kerst om ander item, of een speciaal sprookjesbos voor kinderen.

Ons succes is kwaliteit en professionaliteit waarmee wij uw actie een groot succes maken.

Photobooth inclusief gezellige begeleiding huren ?

Neem dan gerust contact met ons op via het offerteformulier en u krijgt alle informatie met de daarbij behorende prijs van ons, die u zeker niet tegen zal vallen.