#

Sinterklaas met boek <

KOMT ER EEN SUPER MOOIE ÉN GEZELLIGE SINTERKLAAS BIJ U LANGS?

Bent u op zoek naar een Sinterklaas die er niet alleen professioneel uitziet maar het bezoek ook op een leuke manier invult? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze personages dragen kwalitatief hoogwaardige kleding en zijn professioneel gegrimeerd. Hierdoor zijn ze bijna niet van de landelijk bekende personages te onderscheiden.

Wenst u een professionele invulling van het Sinterklaasfeest van bijvoorbeeld uw bedrijf, winkelcentrum, school of buurtvereniging?

Van alleen een bezoek van de Sint en zijn Pieten tot een volledig verzorgde show inclusief voorprogramma, al uw wensen zijn bespreekbaar en onze mogelijkheden zijn groot.

Zo kunnen wij het voorprogramma laten verzorgen door een professionele kinder-DJ Of heeft u misschien liever een gezellige Clown die de kinderen en hun ouders alvast opwarmt voor het bezoek van Sinterklaas?

Om het geheel compleet te maken kunnen wij op verzoek een klein presentje of snoepzak voor u verzorgen.

Kortom, u geeft ons uw wensen door en wij zorgen dat u een fantastisch Sinterklaasfeest zult beleven!

BEDRIJVEN, INSTELLINGEN, ETC.

Bedrijven kunnen het hele jaar door boeken en daarbij bieden wij een compleet voorprogramma met de komst van Sinterklaas en zijn Pieten van in totaal van 1.30 a 1.45 uur.

Bedrijven kunnen zowel telefonisch op Tel: 06-13 22 57 83 alsmede via het contactformulier een offerte bij ons opvragen.

Complete Sintshow vanaf € 895,- !

PARTICULIEREN

Particulier zijn wij echter alleen telefonisch te boeken vanaf oktober 2019. De minimale afname is een half uur en kost € 75,00.

Voor verdere particuliere prijzen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. Op e-mail wordt niet gereageerd. Huur de mooiste Sinterklaas van Nederland, de officiële van Lelystad <>

BIJ ONS KRIJGT U ALTIJD DE SINTERKLAAS VAN DE FOTO , EN DUS DE SINTERKLAAS VAN DE INTOCHT LELYSTAD.****

Offerte aanvragen

Wij zijn gevestigd in

Dronten en Lelystad

06 – 13 22 57 83

7 dagen per week 9:00-21:00

info@puurentertainment.nl

We reageren zo snel mogelijk