#

Photobooth en entertainment in één huren ?

Vandaag de dag is het vreselijk hip een photobooth neer te zetten.

Maar wij zetten niet zomaar een photobooth neer...... we plaatsen een leuke 3D decor achtergrond of een greenscreen met accesoires , verlichting, muziek (indien gewenst). Een gezellige gepast geklede begeleider erbij die alles voor u regelt zit inclusief. Duur ?..... vanaf € 250,00 staan wij al bij u op het feest met onbeperkt foto`s.

Bij ons huurt u een fantastische photobooth inclusief onbeperkt foto`s voor 2, 4 of meerdere uren. U heeft ook de mogelijkheid om de photobooth te combineren met onze Lakei, of met de Kerstman, Paashaas of Sinterklaas. Natuurlijk kunt u ook zelf het thema kiezen, of zelf uw foto personaliseren met uw naam, logo of ander beeldmerk.

Ook een greenscreen behoort tot de mogelijkheden. Met een greenscreen bepaald u zelf het thema van de foto. Bruiloft, verjaardag, verloving, of ander thema is mogelijk.

Als u een offerte aanvraagt voor uw photobooth vermeld dan gelijk voor welke gelegenheid het is, en hoe lang u het wil huren? U krijgt van ons altijd een "all in" prijs waar niets meer bijkomt, dus ook geen reis of onkosten.

Puurentertainment.nl levert entertainment op maat en compleet om uw feest tot een groot succes te maken.

Denkt u eens aan hoe leuk het is de photobooth te combineren met een leuke "stand" met muziek, een kraam om iets uit te delen, een personage uit ons assortiment, een 3D decor voor pasen, kerst om ander item, of een speciaal sprookjesbos voor kinderen.

Ons succes is kwaliteit en professionaliteit waarmee wij uw actie een groot succes maken.

Offerte aanvragen

Wij zijn gevestigd in

Dronten en Lelystad

06 – 13 22 57 83

7 dagen per week 9:00-21:00

info@puurentertainment.nl

We reageren zo snel mogelijk