#

Valentijn en Moederdag zijn DE dagen om je liefde te uiten naar je geliefde of je steun en toeverlaat....je moeder.

Wij helpen daar graag een handje aan mee in de vorm van bijvoorbeeld ons wandelend hart, met begeleiding in hartenkostuum. Hierbij kunt u dan ook kiezen uit mobiel met muziek waarbij het "team" iedereen aanspreekt uit liefde en natuurlijk iets lekkers uitdeelt. Ook onze gastdames helpen u graag een handje in het winkelcentrum, en delen lekkers of bijvoorbeeld rode roosjes uit. Het is dan toch ook fantastisch dat er een compleet "liefdesteam" door uw centrum loopt ?

Maar natuurlijk kunnen wij ook een vaste plaats innemen op uw bedrijf of in uw winkelcentrum en daar ons vreselijke mooie liefdevolle decor opzetten om uw klanten / gasten naar toe te trekken. Wij zetten daar muziek, verlichting neer en presentatie, met natuurlijk gastdames die wat lekkers of roosjes uitdelen. Een mooie combinatie is dan Ruben, onze sneltekenaar er bij, of misschien een poffertjeskraam ?

Ook de photobooth is hierbij weer een optie, zodat alle geliefdes of mama`s op de foto kunnen met een romantische achtergrond en deze uiteraard ook gelijk mee naar huis nemen !

Nog een optie die wij aan kunnen bieden is een kassabonnenactie waarbij uw gasten, klanten prijzen kunnen winnen zoals staatsloten , waardebonnen of misschien sponsoring vanuit uw winkelgebied !

Mogelijkheden ten over, dus vertel ons wat u graag wil en wij werken het voor u uit. U krijgt dan een vaste totaalprijs van ons inclusief en exclusief btw in de vorm van een offerte.

Voor particulier, trouwerij, bruiloft, verjaardag, jubileum, etc. kunt u ons natuurlijk ook huren. Zowel solo als met decor, photobooth, of poffertjeskraam compleet.

Schroom niet en vraag een offerte aan rechts onder in de hoek en laat u verbazen :)

Offerte aanvragen

Wij zijn gevestigd in

Dronten en Lelystad

06 – 13 22 57 83

7 dagen per week 9:00-21:00

info@puurentertainment.nl

We reageren zo snel mogelijk